Google + MailInstagram

 

ARQUITECTURA "SENSORIAL ECO-ART"

Nova obra de l’Artista i Dissenyador Sánchez-Santiago i el Doctor arquitecte, Orlando de Urrutia, Assessor de Sostenibilitat de la Unió Europea.
Com artistes productors de idees, sensacions i emocions, s’han unit mostrant aquest nou concepte creatiu, "Sensorial Eco-Art" a on s’utilitzen nous materials i es creen diferents volums, conformant espais sensorials interactius amb l’espectador, que no sols observa l’obra, sino que també la pot recórrer i sentir, "Sensorial Eco-Art" s’entén com un nou concepte d’art del nostre temps, que integra a les persones i el seu entorn.

arquitectura ecosensorial sanchezsantiago 3

arquitectura ecosensorial sanchezsantiago 4

arquitectura ecosensorial sanchezsantiago 1

arquitectura ecosensorial sanchezsantiago 2

Fes click aquí per a veure tota la PRESENTACIÓ ARQUITECTURA URBANA SENSORIAL ECO-ART

 

WATER BUILDING RESORT

Nova obra del Doctor arquitecte, Orlando de Urrutia, Assessor de Sostenibilitat de la Unió Europea i l'arquitectura interior a càrrec de l’Artista i Dissenyador Sánchez-Santiago.
El disseny de l’edifici permet integrar les energies renovables com a captació i optimització de l’energia. La fatxada orientada al sol està coberta per vidres fotovoltaics d’última tecnologia que permeten transparència i capten l’energia per a donar electricitat a l’edifici. La fatxada oposada al sol son gelosies que permeten l’entrada d’aire que es conduit mitjançant els equips productors d'aigua potable. L’aire al passar pel pati central augmenta la seva velocitat i surt pel aerogenerador superior, generant la electricitat per al subministrament de tots els equips.

Edificio gota de agua sanchezsantiago 2

Edificio gota de agua sanchezsantiago 1

Edificio gota de agua sanchezsantiago 3

Edificio gota de agua Sanchez SantiagoEdificio agua Sanchez SantiagoEdificio agua Sanchez Santiago

 

ECO-CIBERNETIC CITY

Nova obra del Doctor arquitecte, Orlando de Urrutia, Assessor de Sostenibilitat de la Unió Europea i l'arquitectura interior a càrrec de l’Artista i Dissenyador Sánchez-Santiago.
La seva autosuficiència no es limita únicament a l’energètic, com la integració d’aerogeneradors que aprofiten les corrents d’aire creades entre les dues torres i a la obtenció d’aigua de l’aire, sinó també en els aspectes econòmics, socials i mediambientals per la seva  flexibilitat i la integració d’usos que la converteixen en una "arquitectura viva".

Edificio Eco-Cibernetic Sanchez Santiago

Edificio Eco-Cibernetic Sanchez Santiago

Edificio Eco-Cibernetic Sanchez SantiagoEdificio Eco-Cibernetic Sanchez SantiagoEdificio Eco-Cibernetic Sanchez Santiago

banner sanchezsantiago

 
ralla inferior

Valid XHTML 1.0 Transitional materials ecologics 2014 © Copyright | contacte| Crédits|