Google + MailInstagram

Antonio Sánchez-Santiago és un pintor de l’Empordà, regió espanyola a on la llum es matisa en la muntanya i esclata a la vora del mar.

No és d’estranyar que la seva pintura sigui llum i color, però a tot això s’hi afegeix el vigor del seu traç i la composició rítmica del seu contingut.

Antonio Sánchez-Santiago ens mostra com amb el pinzell es pot fer més poesia que amb una ploma i com un mateix color pot tenir més variacions que la gamma de la vida.

Veure la seva pintura pot ésser el repòs d’una calma com veure el mar des d’una cala tranquil·la o posar-se enmig de l’energia de la muntanya.

És pintor a qui el dibuix li marca un camp, però el quadre sobrepassa la limitació d’allò real per llençar-nos a una mística dels colors i les formes. Aquesta combinació l’aconsegueix en els seus quadres i aquí radica el seu peculiar art que és propi i sense influències d’altres grans pintors de la regió, doncs ell ocupa ja un lloc assenyalat en la pintura.Jaume Abrisqueta
CÒNSOL GENERAL

ralla inferior

Sánchez-Santiago, pintor de Roses amb residència a Suïssa és una autèntica revelació respecte a les sèries de petjades sobre la sorra i els seus paisatges de canya. Sembla ser que les seves inquietuds van en la mateixa direcció que certs joves artistes japonesos.

En una atmosfera entre el surrealisme i l'existencialisme Sánchez-Santiago ens mostra una recerca subtil, misteriosa i silenciosa, però també amb la radicalitat d'una pintura unicolor, distribuïda a grans pinzellades que ens fan sentir la limitació de la mateixa superfície d'algunes obres de gran format. El treball d'investigació d'aquest artista és impressionant.

Narcís Pijoan
CRÍTIC D'ART


 

banner sanchezsantiago

  ralla inferior

Valid XHTML 1.0 Transitional materials ecologics 2017 © Copyright | contacte| Crédits|