Google + MailInstagram

Sánchez Santiago és un artista multidisciplinari, de clara influència  informalista, que es mou entre l’expressionisme i l’abstracció. En les seves obres destaquen els grans volums i els materials orgànics, amb els quals expressa la puresa de les formes naturals que són la seva font d’inspiració.

Les seves obres,  úniques i plenes de vida, ens fan sentir i percebre tot un món de sensacions i sentiments, que ens traslladen a un univers intern a través d’un llenguatge i estil molt personal.

A més de treballar en la pintura, l’escultura, el disseny, la instal·lació, la fotografia o el vídeo art, és creador d’un nou moviment al costat de l’arquitecte i assessor de sostenibilitat de la Unió Europea, Orlando d’Urrutia.  Amb aquest nou moviment, resultat de la unió de l’art i l’arquitectura escultòrica sostenible, anomenat “Sensorial Eco-Art”,  creen un nou concepte d’art dels nostres temps, integrant espais artístics sensorials i  interactius.

Tota l’obra de Sánchez Santiago , és el resultat d’una investigació intensa en diverses disciplines, materials i textures, la recerca de nous elements i la seva  unió; però sobretot, de l’estudi de l’equilibri entre la matèria i l’espai.

La seva primera exposició individual la realitza al 1985 a Regina, Canadà i des de llavors la seva carrera artística i la seva obra s’han expandit internacionalment, a països com Estats Units, Canadà, Brasil, Argentina, Uruguai, Cuba, Espanya, Itàlia, Grècia, Alemanya, França o Suïssa, entre molts d’altres, on a més de crear exposicions personals i participar en fires internacionals d’art, ha creat projectes artístics, de disseny, escultòrics i d’arquitectura interior i on la seva obra està reconeguda internacionalment en institucions, col·leccions públiques i privades, museus i galeries d’art.


Sanchez Santiago artista

Sanchez Santiago pintor

Sanchez Santiago PINTOR ESCULTOR

Sanchez Santiago artista

Haz click aquí para ver más CUADROS DEL ARTISTA

 

Atelier Sanchez Santiago Luz Pintura Sanchez Santiago Galeria Sanchez Santiago
Bambu Pintura Sanchez Santiago Sanchez Santiago Estudi Galeria Thomas Monahan Sanchez Santiago
Exposició Sanchez Santiago  Blaumar Pintura Sanchez Santiago  Goetz Gallery Sanchez Santiago
Blue Ibiza Pintura Sanchez Santiago Metal Pintura Sanchez Santiago Cañas Pintura Sanchez Santiago
Calido Pintura Sanchez Santiago Dunas Pintura Sanchez Santiago Triangulo Azul Pintura Sanchez Santiago

banner sanchezsantiago

 
ralla inferior

Valid XHTML 1.0 Transitional materials ecologics 2017 © Copyright | contacte| Crédits|